Thursday, June 27, 2013

27.06.2013

Täna sai palju ilusaid kohtasid vaadatud ja nüüd jagaks neid ka teiega kallid sõbrad, kes te sääskedega võitlete :) lihtsalt pean olema õel ja ütlema et siin ei ole MITTE ÜHTEGI SÄÄSKE ja noh päikest ka ei ole aga sellest ärme üldse räägi :D Aga siis pildid ........

kohustuslik Lärdali sillapilt :)







kauguses kogu oma hiilguses Lärdal








Oma rattasõiduga jõudsime sellise kiriku juurde, täpsemad andmes, kus me paiknesime, on teadmata
















Monday, June 24, 2013

Jaanipäev

Jaanipäev möödus enam-vähem rahulikult. 22. õhtul oli väike pidu mis kestis hommikuni ja läksin otse tööle. Sain paljude kohalikega tuttavaks ja nad tunnistasid et käivad tihti õhtuti autodega hotelli juures chillimas kuna teavad et suveti tulevad siia tüdrukud tööle. Nüüd on linnas mitmeid tuttavaid ja väga kodune tunne hakkab juba tekkima :)

Thursday, June 20, 2013

Muinasjutt

Lärdali rahulik eluviis on nii mõnus lihtsalt. Kohalikud on nii sõbralikud et teretavad sind isegi siis kui teisel pool teed käivad. Naeratus on neil alati näol ja mingit probleemi ei ole kui kelleltki abi peaks küsima. Kuna ma päeval töötan väga harva siis käin tihti jalutamas ja lihtsalt nii mõnus on, koht on küll väike kuid jalutamiseks on teeradasid ja kohtasid küllaga ja koguaeg on sul kõige ilusam vaade mägedele ja voolavatele jõgedele. Loomulikult on siin ka asju mille üle vinguda võiks, nagu näiteks vähese päikese nägemine aga sellega harjub ära.
Täna olid jälle pilved mägede vahe ja ma isegi sain pilte tehtud aga kui ma tagasi hotelli jõudsin hakkasin üksikuid uduseid pilte kustutama ja kogemata valisin selle et kõik pildid ära kustutaks :/ kõik mu pildid Sogndalist kadusid ka nii.... aga pole hullu, varsti ehk uuesti Sogndali. Sõit sinna on ka väga Norralik. Kõigepealt 6 km läbi tunneli, siis mõned meetrid mööda mäe äärt, siis natuke aega praamiga, jälle tunnel ja siis kulgeb tee mööda mäge ülepoole võrratu vaatega.
Hetkel on tuju hea ja mõnus rahulik olla. Ei kahetse, et selle võimaluse siia tulla, vastu võtsin!




kõik majad on enamasti hästi madalad ja kui maja ümber on aed siis selline hästi madal ja enamasti valge



isegi pilvi on natuke näha aga tavaliselt on need veel madalamal










selliste asjadega sõidetakse üle jõe et koju saada, ise ei ole sellega sõitnud



nii kulgevad elektritraadid siin siis :)