Tuesday, June 11, 2013

Vaba päev :)

Hotelli jõudsin siis tund aega hiljem kui oleks pidanud, kuna teetööd on ja siis tuli minna väikse ringiga. 7 tundi bussisõitu oli väsitav kuigi bussis oli õnneks wifi ja kõik olemas aga tagumik ise väsis nii ära ikka :/ aga kohale jõudes ootas ees juba palju rõõmsaid inimesi. Ülemus võttis mu kohvri ja viis selle tuppa, siis jõime teed ja rääkisime niisama juttu. Nii täna kui homme on vaba päev ja homme on plaanis tüdrukutega mäkke minna kuigi homne ilm ei pidanud enam nii ilus olema aga piisavalt ilmselt et ikkagi minna.
Elamine siin on täitsa mõnus, nägin oma toa ka ära ja usun et kolin õhtul sisse, saab korralikult ennast sisse seada, ei pea siis homme kolima hakkama. Tuba on natuke suurem kui tavalised kahetoalised ühikatoad. Üksi olen toas ja kõrvaltoas on Joonas, kes juba hoiatas et ta suudab millegipärast lärmakas olla, eks näis :D Süüa saab siin koguaeg, külmik on asju täis ja kõike võib võtta, sooja sööki saab kell 5 :)

Linn ise on hästi väike ja vaikne, kõik eestlased kutsuvad seda külaks aga muidu on ikkagi linna nime all :) :) ilus, vaikne ja rahulik on siin olla, mõnus :)

Aga mõned pildid sõidust siia :)



Lennuki pidid on siis tehtud Soome Norra vahelisel sõidul :)



No comments:

Post a Comment