Monday, September 16, 2013

Sain juba märkuse, et kirjutan liiga vähe aga hetkel ei ole väga millestki kirjutada. Kaks päeva teen tööd, vabadel päevadel teen igasugu muid asju. Täpselt nädala pärast hakkavad keelekursused, mida väga ootan juba, siis natuke tegevust ka rohkem. Peale selle võttis täna ühendust siin lähedal elav teine Au Pair Saana, ilmselt on ta pärit Soomest. Igatahes mingi päev saame kokku ja siis ehk läheb ka juba eluke põnevamaks siin.

Muidu aga üritan endale selgeks teha asjaolu et kui hommikul päike paistab, siis ei ole see põhjendus et vihmavarju koju võiks jätta. Nagu on ütlus, jäta vihmavari koju ja hakkab sadama, võta see aga kaasa ja on sajuta ilm. Ja see vastab 100% tõele, oma vihmavarju olen vast kasutanud heal juhul ühe või kaks korda, märjaks saanud aga ilmselt mõned korrad rohkem, kuna kui välja lähen paistab päike ja isegi pilvi pole näha, poole tunni pärast aga sajab kasse ja koerasid, nagu siin ütlus on.

Aga üleüldises plaanis on siinkandis üks väga häiriv asi, nimelt limukad (slug), nad on keskmiselt 3-7 cm pikad ja nendega juhtub peamiselt samad õnnetused mis tigudega, neid lihtsalt litsutakse laiaks aga kui sa teepeal näed neid siis on nad tõeliselt vastikud, soolikad väljas...vuh. Ahjaa ämblikud on ka suht suured ja rammusad, vb juba rääkisin teile aga igatahes suured, seega ämblikuvõrku nähes hoian küll sealt eemale.

Muidu on kõik hästi ja toredasti, nüüd kui Saanaga lähemalt tuttavaks saada siis ehk varsti-varsti Londonit avastama :) Peale selle olen teile palju pilte võlgu, mingi päev võtan digika ja lähen jalutan ühe pikema tiiru :)

No comments:

Post a Comment