Thursday, October 9, 2014

15.10.2014

Kirjutan siis siia ka, et juba sel kolmapäeval tulen tagasi koju ja seekord siis jäädavalt :)

Paar päeva tagasi sai ka kindlaks see, et tööd alustan Ülemiste keskuses peagi avatavas uues kaupluses Bio2You. Ja seal alustan tööd juba täpselt nädala pärast 16ndal oktoobril :)

Monday, September 1, 2014

Tagasi Inglismaal

Ja saidki 5 nädalat Eestis kiiresti-kiiresti läbi ja olen nüüdseks kenasti tagasi Inglismaal. Nii naljakas on mõelda kuidas mõne aasta eest tundusid minu reisimised mägede ja merede taga olevat. Mäletan nii selgesti kui Arno oli Ameerikasse minemas ja ma lilli sel kevadel kastmas käisin ja lause peale, kus ta ütles, et varsti hakkan mina reisima ja maailma avastama, ma ainult lootusrikkalt noogutasin ja mõtlesin, et ilmselt ehk see kunagi kauges tulevikus juhtub, kuid võta näpust, nüüdseks Norras käidud ja aastakese juba Inglismaal oldud. Nii, et see ei olnudki võimatu helesinine unistus vaid :)

Kodus oli väga tore olla ja teid kõiki näha/kallistada! Jõulude ajal näeme taas, niikaua aga üritan teile siin ikka vähemalt korra kuus endast märku anda ;) loomulikult olen alati kättesaadav facebookis, gmailis ja teistes netiavarustes ja oma UK numbrilt ja korra nädalas vaatan ka oma Eesti numbrit :)

Wednesday, June 25, 2014

varsti kodus

Lühidalt ja kiirelt annan teada, et umbes kuu aja pärast tulen natukeseks koju. Küsimus siis selline, kas keegi soovib Inglismaalt midagi, mis mahuks ja oleks sobilik käsipagasisse? kui on soove siis kirjutage julgelt :)

Muidu aga pean veel mainima, et jaanid olid toredad, ei mingit ülesöömist või pohmelli ;) kuigi natuke oli ikka kahju ka teist aastat järjest kodust eemal olla aga ehk ülejärgmine aasta olen Eestis (järgmise aasta kohta käib lause: kolm on kohtu seadus!)

Friday, May 30, 2014

Bournemouth













alates sellest pildist on pildid tehtud Corfe Castle's (Corfe mõis) 









Kolm järgmist pilti on tehtud Old Harry Rocks'lt (Vana Harry kaljud) 


Pere, kellega majad vahetasime, omas sellist kassi, nimeks oli tal Tiger (Tiiger)

Bournemouthi pikk ja LIIVANE rand 



Majavahetus oli väga ja tore projekt. Algas see laupäeva (24.05) hommikul kodust lahkumisega. Kõigepealt viisime Saara ja Toomase Stuarti vanemate poole, kuna nemad lendasid pühapäeva hommikul Türki. Stuarti vanemate majas olin esimest korda, omavad nad maja väga rahulikus maakohas (nagu Adila peaaegu). Maja ise on hästi mõnus, madal. Sisustus on kombineeritult antiikne samas uuemate detailidega. Nii koht kui maja on mõnusalt kooskõlas ja väga ideaalne paik suve veetmiseks. Maja ümber on suur aed, mis on inglaste puhul suht üllatav nähtus kuna tavaliselt on maja juurde kuuluv aed pisike. Olime seal paar tundi ja siis suundusime edasi Bournemouthi poole, sõit sinna võttsi aega kolm tundi. Maja oli hästi kaasaegne, ilmselt suhteliselt äsja renoveeritud. Köök oli suur ja avar, mis on jällegi suht üllatav inglaste puhul, kuna enamasti on neil kõik ruumid üpriski pisikesed, kuid majas on neid väikseid ruume palju. (Peab tõdema, et meie enda maja köök ja elutuba on tegelikult põhimõtteliselt sama suured). Majas oli kokku neli magamis tuba, mis oli meile täpselt ideaalne, kaks vannituba, suur köök ja TV-ruum. Maja asus rannast umbes 5 minuti autosõidu kaugusel, mitte, et ilm oleks piisavalt ilus et seal eriti viibinud oleks. Ilm nädala jooksul oli pilvine ja tuuline. Peale selle vedas mul selle puhkusega kohe eriti. Neljapäeva õhtul (eelmisel nädalal, enne majavahetust) läks mul kõrv lukku. Reede öösel valutas kuid laupäevaks andis natuke tagasi, lukus oli ikka. Kuid laupäeval hakkas ta uuesti valutama, seega ei saanud öösel üldse magada. Nii ma siis valutava kõrvaga ja magamata üritasin ikka koos perega ringi vaadata, kuid teisipäeval andsin lõpuks alla ja otsustasin voodisse jääda. Asjad läksid natuke paremaks, valu kadus ära, kuid kõrvast hakkas mäda tulema, mis mind jubedalt ehmatas, kuna ma ei teadnud et selline asi üldse võimalik on, hea et ma ikka kahe arstiga koos elan. Kuna kolmapäeva hommikuks mäda endiselt lõpetanud oma jooksmist ei olnud (tervislik mäda ilmselt) siis Claudia põhimõtteliselt käskis mul arsti vastuvõtule minna.  Kuna aga mul siin ja ausalt öeldes ja Eestis ravikindlustust ei ole, siis olin ma natuke mures, et kui palju see maksma võib kõik minna. Arst kirjutas mulle antibiootikumid, mida nüüd nädal aega võtma pean. Teadsin, et retsepti eest pean maksma umbes 7 naela ja olin endiselt hirmul, et mis need rohud mulle veel maksma võivad minna. Kuid tuleb välja, et see retsept sisaldab juba ravimite hinda ja kokku maksin 8 naela ja 5 penni. Arsti vastuvõtt oli tasuta. Nüüd ma olen siis ravimeid manustanud kaks päeva, mäda jookseb endiselt, kuid üldine enesetunne on parem, kuigi äärmiselt ärritav on lukkus kõrvaga olla. Arstide poolt öeldi, et kõrv on ilmselt lukus veel vähemalt 5-10 päeva. Selline puhkus siis. Kuid majavahetus oli äärmiselt põnev projekt ja odav viis puhkuse veetmiseks.

Wednesday, May 21, 2014

mõningaid pilte postitusele lisaks...

Kas teie näete ka mõningaid pilte ülisuurelt või teeb seda ainult minu arvuti? noo igatahes kui näete, siis pole mul õrna aimugi, miks see nii on ja võite vabalt soovitusi anda, kuidas seda järgmine kord vältida aga seekord peate mulle andeks andma ja olema rahul sellega, mis teieni jõuab, sorry :)
Peale selle annan kohe teile ka teada, et sellel laupäeval (24.05 kui ma kuupäevadega väga mööda ei pane, sest kontrollimine pole ju minu rida eks) sõidame mere äärde nädalaks puhkama, koha nimeks on Bournemouth. Tagasi tulles üritan teile siis kohe ka pilte jagada (loe: suve jooksul, sest te ju teate minu "kiirust" piltide jagamisel). See viimane lause paneb mind alati mõtlema, et koguaeg vabandan teie ees, kuidas ma piltide laadimisel nii aeglane olen aga millegipärast ei suuda ma ka ennast kokku võtta selle osas, ju ma siis soovin rohkem kõike seda jagada teiega augustis mõnusasti taustajuttu rääkides või ma ei tea mille taha see asi seisma koguaeg jääb :)
Igatahes vabandage need suured pildid, juhul kui ka teieni nad suurelt jõuavad ja andke julgesti nõu mida ma järgmine kord teisiti pean tegema et kõik pildid normaalse suurusega oleks :)

Mõningaid pilte!



uisutamas 

Rusthall, ilus vaade kodu lähedal.



kuupäeva ei teagi millal tehtud, millalgi aprillis ilmselt, kuid mäletan, et oli hommikul üsna vara
Groombridge
















järgnevad pildid on Scotney castle'st



















London







Brighton






Tunbridge Wellsi Dunorlan'i park

Groombridge